BEHANDELINGEN

Kosten
Voor ontspanning met blijvend effect
W
il je gewoon lekker alles loslaten... Lekker ontspannen een healing ontvangen?
Dan is een van deze healingen vast wat voor jou.

Magnified Healing® 
Bij deze methode is de energie in de handen duizenden malen vergroot. Een korte, zeer directe methodiek die intens werkt en de mogelijkheid geeft om veel te doen op karmische stukken. De essentie van Magnified Healing® is dat het een enorm versterkte energie is, die in staat is om zeer grote en condense (loodzware) blokkades op te heffen.
Eén behandeling is vaak al voldoende.
Voor meer informatie over magnified healing klik hier

Stemvorkbehandeling
Stemvorken geven trilling door. Daarmee kunnen blokkades doorbroken worden.
Ik gebruik de chakra stemvorken, de planeten stemvorken, de zielestemvork en een speciale meesterstemvork voor zeer gevoelige (HSP) personen en baby’s.
Je kunt de behandeling gekleed ondergaan, mits de kleding niet al te dik is en er geen ritsen of knopen in de weg zitten. Soms behandel ik via de handen en/of de (blote) voeten. 

 Voorbeelden van klachten die heel goed te behandelen zijn:

Fysiek:
Blaasproblemen
Gebrek aan energie
Hoofdpijn Menstruatieklachten
Overactiviteit
Ontstekingen
Overgangsklachten
Orgaan behandeling
Pijnplekken
Schouderklachten
Stijve spieren
Vastzittende spieren
Vermoeidheid

Psychisch – Emotioneel:
Angst / onzekerheid
Balans
Gebrek aan eigenwaarde
Niet goed in je vel zitten
Onrust / Nervositeit
Onzekerheid
Slapeloosheid
Seksualiteit
Stress
Traumaverwerking
Uit eigen kracht gehaald
Zwaarmoedigheid

Energetisch:

Aarden
Meridianen

Acupressuurpunten Chakra's en Aura


Uitgebreide behandeling
 
Voor de uitgebreide behandeling combineer ik een aantal technieken voor een optimaal resultaat. De behandeling zelf duurt ca 45 minuten. Na de behandeling bespreek ik bovendien wat mij opgevallen is, en/of wat ik meegekregen heb van bijvoorbeeld gidsen of engelen gedurende de behandeling.

Technieken die ik gebruik bij de uitgebreide behandeling:

Reiki en/of Magnetiseren
Bij magnetiseren wordt vooral gekeken naar het herstel van de doorstroming. Het lichaam/aura wordt “gescand” en blokkades worden verwijderd. Dit kan pijnverlichtend werken.
Door Reiki worden er blokkades verwijderd. Met Reiki wordt een ander kanaal gebruikt dan bij de andere energetische methodieken. Hier wordt gewerkt met een universeel kanaal om universele liefde en energie door het lichaam/aura te laten stromen. Mijn lichaam is slechts het kanaal voor deze liefde.

Steenleggingen 
Een steenlegging is een heel mild werkende methode. Door de combinatie van geneeskrachtige stenen goed uit te kiezen, kunnen we de stenen hun werk laten doen onder het genot van zachte muziek. Ik blijf continu voelen of er andere geneeskrachtige stenen nodig zijn en/of dat de stenen klaar zijn. 

Lemurian Crystal Pillar of Light 
De Lemurian Crystal Pillar of Light is een lichtwerkersmethode die over een enorme reikwijdte beschikt. Er wordt gewerkt met een "tube of light" waar diverse frequenties in geplaatst worden gedurende de healing. Zo kan er onder andere gewerkt worden aan de voorouderlijke lijn, in en buiten het lichaam. Deze methode reikt ook veel verder dan het aura.

Kristallen Schedels
Het is ook mogelijk om (alleen) behandeld te worden met Kristallen Schedels. Kristallen Schedels kunnen oude kennis doorgeven en vrijmaken, onze trilling verhogen, activeren en transformeren.